Over Konvento

Wil u de trafiek naar uw website verhogen? Heeft u een aantrekkelijke actie of promotie lopen? Dan is Konvento het ideale instrument.

De sterke mediamerken die Konvento verenigt, stuwen de effectiviteit van uw campagne. En bovendien krijgt u waar voor uw geld want u betaalt enkel de clicks. (=performance based advertising).

Onze Media

testimonials

Konvento is een partij waarvan je weet dat ze alles zullen doen om het beoogde resultaat te behalen. Daarnaast zijn ze pro-actief op gebied van innovatie. Zulke kenmerken zorgen voor een goede succesvolle samenwerking!

Essent TIM ELSEN

Dankzij Konvento krijgen we maandelijks een kwalitatieve bezoekersstroom naar onze website. De persoonlijke begeleiding zorgt er bovendien voor dat we enkel de juiste bezoekers aantrekken, waardoor de conversie ratio hoog ligt. Doordat er binnen een CPC structuur gewerkt wordt kunnen we ook alles opvolgen en blijven optimaliseren. Als surplus zorgt de diversiteit van de websites ervoor dat we alle lagen van de bevolking bereiken. Bestonden er maar meer kanalen zoals deze!

Edgar Warmoes Bel-Vastgoed